Możesz zablokować dostęp określonego użytkownika do aplikacji. Użytkownik zablokowany nie będzie mógł się zalogować na konto Twojej firmy i zostanie mu o tym wyświetlony komunikat podczas logowania do aplikacji.

Blokowanie użytkownika aplikacji

  1. Przejdź do ustawień aplikacji, klikając w swój avatar w prawym górnym rogu a następnie w Ustawienia.
  2. Wybierz Użytkownicy.
  3. Wybierz użytkownika, którego chcesz zablokować.
  4. Zaznacz opcję Dostęp zabroniony.
  5. Kliknij przycisk Zapisz.

W każdej chwili możesz w ten sam sposób cofnąć zablokowanie użytkownika i ograniczenie jego dostępu do konta firmy.

Czy ten artykuł był pomocny?
Tak
Nie